Diablo IV -pelaajille on luvassa lisää voimaa tulevissa päivityksissä.

Pelin alkuvaiheen päivitykset ovat monilta osin keskittyneet heikentämään liian voimakkaana pidettyjä hahmoja tai rajoittamaan tietyistä aktiviteeteista saatavaa kokemuspistekertymää. Tulevissa päivityksissä suuntaan on kuitenkin luvassa muutosta.

Kehittäjä Blizzard on kertonut uusimmassa Campfire Chat -lähetyksessään tulevan päivityksen tarjoavan pelaajille lisää voimaa. Ohjaaja Joe Shelyn mukaan määrittämättömänä ajankohtana julkaistava Diablo IV –päivitys sisältää joukon erilaisia pelaajahahmoja tehostavia uudistuksia useammissa hahmoluokissa.

Vaikka tarkat yksityiskohdat uudistuksista ovat yhä hämärän peitossa, antoi Shely yhden esimerkin muutoksista. Hän lupaili helpotusta etenkin resurssien kerryttämisen kanssa kamppaileville Diablo IV -hahmoille.

Lisäksi Shely kertoi kehittäjien aikovan parantaa Nightmare-luolastojen kokemuspistekertymää. Tällä hetkellä tavalliset luolastot ovat vaikeampia Nightmare-luolastoja tehokkaampi tapa kerätä kokemusta, mikä ei ole Blizzardin tavoitteiden mukaista. Näin ollen studio aikoo helpottaa Nightmare-luolastojen jälleenpeluuta sekä korottaa niistä saatavaa kokemuspistekertymää.

Nightmare-luolastoihin liittyvät päivitykset on määrä julkaista vielä ennen Diablo IV:n ensimmäisen kauden alkua. Ensimmäisen kauden tarkkaa alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu, mutta sen pitäisi käynnistyä heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa