World of Warcraft -tilaajamäärä yhä laskussa, Blizzard lopettaa lukujen raportoimisen

World of Warcraftin tilaajamäärät jatkanevat laskemistaan myös jatkossa, vaikka Blizzard lopettaakin lukujen paljastamisen.

4.11.2015 06:17

World of Warcraftin laskevat tilaajamäärät ovat päätyneet otsikoihin tasaisin väliajoin viime vuosien ajan, mutta nyt aikakausi on saapunut päätökseensä.

Kyse ei kuitenkaan ole suositun massiivimoninpelin suunnan kääntymisestä. Kehittäjä Blizzard Entertainment on kertonut, ettei se aio enää paljastaa World of Warcraftin tilaajalukuja julkisuuteen. Blizzardin tilineljänneksen tulosjulkistuksen mukaan yhtiö siirtyy kuvaavampiin mittareihin tulevissa raporteissaan.

World of Warcraftin tilaajamäärät laskivat jälleen viime tilineljänneksen aikana. Pelillä oli syyskuun lopussa 5,5 miljoonaa tilaajaa. Lukema on 100 000 vähemmän kuin edellisen kolmikuukautisjakson päättyessä.

Blizzard paljasti elokuussa World of Warcraftin uuden Legion-laajennuksen, jonka odotetaan puhaltavan uutta tuulta 11-vuotiaan verkkoroolipelin purjeisiin. Legionin julkaisuaikataulua ei vielä ole paljastettu, mutta sen odotetaan saapuvan betatestiin vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa