Blizzard-klassikoita yhteen pakettiin – koe pelitalon varhaishistoria nyt Blizzard Arcade Collectionilla

Mukana niin The Lost Vikings, Rock N Roll Racing kuin Blackthorne sekä läjä ekstramateriaalia.

21.2.2021 18:05

Blizzardin varhaiset klassikkoteokset The Lost Vikings, Rock N Roll Racing ja Blackthorne ovat koettavissa nyt uudelleen osana Blizzard Arcade Collection -pakettia.

Paketti sai yllätysjulkaisun näin viikonloppuna niin pc:llä, Switchillä, PS4:llä kuin Xbox Onella. Noin 20 euron hintaan Blizzard Arcade Collection tarjoaa pelit koettavaksi sekä näiden alkuperäisessä kuosissa että niin sanotuissa Definitive Edition -muodoissa. Definitive-versiot ujuttavat mukaan muun muassa harvinaisempaa sisältöä pelien historiasta ja jopa uusia ominaisuuksia. Näitä edustavat esimerkiksi uudet kenttävariaatiot ja neljän pelaajan moninpeli Rock N Roll Racingissa sekä tuoreempi karttanäkymä Blackthornessa.

Kustakin pelistä on tarjolla myös niiden kehityksen kulisseihin kurkistavaa materiaalia. Pelit tarjoavat myös modernimman keinon talennuksille, tukevat erilaisia kuvafilttereitä ja mahdollistavat pelitapahtuman kelaamisen. Tarjolla on muutamien vastaavien kokoelmien tavoin jopa mahdollisuus katsoa taltioitua läpipeluuvideota peleistä ja ottaa sitten toiminta omiin hansikkaisiinsa missä välissä tahansa.

Pc:llä paketti on osa Battle.netistä löytyvää niin sanottua The Celebration Collection -kokonaisuutta. Haltuunsa sillä on mahdollista saada myös muita erilaisia Blizzard-etuja.

Lisää luettavaa