Blizzard jakaa ilmaista hyvää Diablo IV:n vuosipäivän kunniaksi

Diablot IV ja Immortal juhlistavat vuosipäiviään.

2.6.2024 18:16

Blizzard Entertainment on paljastanut juhlallisuuksia Diablo IV:n vuosipäivän kunniaksi.

Diablo IV:n julkaisusta tulee tulevalla viikolla kuluneeksi tasan vuosi. Juhlan kunniaksi luvassa on tukku ilmaista tavaraa toimintaroolipelin pelaajille.

6. kesäkuuta käynnistyvässä March of the Goblinsiksi nimetyssä tapahtumassa on tarjolla kaikille pelaajille jaettavaa ilmaista kosmetiikkaa. Sisällön voi lunastaa tililleen 6.-20. kesäkuuta.

Tapahtuman aikana pelaajat voivat myös löytää tavanomaista reilummin aarteita kantavia Treasure Goblineita. Menninkäisten aarrekassien kerrotaan olevan vieläpä pullollaan poikkeuksellisen arvokasta rojua 6.-13. kesäkuuta.

Vuosijuhlan toisella puoliskolla taas juhlistetaan äidin kotiinpaluuta Sanctuaryn maailmaan. 10 päivän ajan pelaajat ansaitsevat kokemuspisteitä 25 prosenttia enemmän ja kultaa 50 prosenttia enemmän.

Myös kaksi vuotta täyttävässä Diablo Immortalissa on luvassa juhlallisuuksia. Myös ilmais-Diablossa on tarjolla enemmän aarteita sekä 5 tähden Stormvault-juveli, jonka voi lunastaa käyttöönsä 13.-20. kesäkuuta. Luvassa on myös muita bonuksia, jotka vauhdittavat Diablo Immortal -pelaajien etenemistä seikkailuissaan.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa