Overwatch 2 pysyy nykytilassaan ainakin joulukuuhun asti.

Vastikään julkaistun pelin takana häärivä Blizzard on kertonut tuoreessa blogijulkaisussaan ”miettivänsä pelihahmojen tasapainotusta ja pelimekaniikkoja”, mutta ei aio kuitenkaan tehdä niihin muutoksia ennen pelin seuraavaa sisältökautta, jonka on määrä alkaa joulukuussa.

– Vaikka osa hahmoistamme toimii paremmin kuin toiset ja pelaajien tasoissa on eroja, olemme olleet tyytyväisiä siihen, ettei yhdenkään sankarin täysimittainen voimataso ole niille asettamiemme rajojen yläpuolella, Blizzardilta todetaan.

Ainoa balanssimuutos, jota tiimi tällä hetkellä työstää, on Zarya-tankkiin kohdistuva kevyt korjaus Total Mayhem -pelimuotoa varten. Muuten tiimi kertoo olevansa tyytyväinen sankarien 45 ja 55 prosentin väliseen voittoprosenttiin. Kehittäjä kertoo kuitenkin silmäilevänsä hahmojen suosiotasoja ja muita pieniä tekijöitä, jotka johtavat pakon vaatiessa tasapainoituksiin.

Yhtiö kertoo samalla uuden Kiriko-hahmonsa nousseen välittömästi yhdeksi pelin suosituimmista sankareista. Pelaajien kehittymisen hahmon kanssa on pystynyt huomaamaan hahmon prosentuaalisesta voittomäärästä, joka on kasvanut Kirikon pelattavuuden oppimisen myötä.

Blizzard pahoitteli aikaisemmin tällä viikolla pelin kivistä julkaisua ja kertoi samalla pienistä bonuksista, joita aikoo tarjota pelaajille hyvityksenä muun muassa pitkistä jonotusajoista.

Overwatch 2 on ladattavissa ilmaiseksi pc:lle, PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleille, Xbox Onelle ja Xbox Seriesille sekä Switchille.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa