Blizzard Entertainment on panostamassa aina vain vahvemmin elektroniseen urheiluun omalla uudella esports-areenallaan. Blizzard Arena Los Angeles avaa virallisesti ovensa lokakuun 7. päivä, jolloin siellä käydään läpi Overwatch Contenders -sarjan pudotuspelejä. 

Areena sijaitsee Burbank Studiosin alueilla ja se on Blizzardin mukaan rakennettu tukemaan useiden lähetysten ja tapahtumien tekemistä samanaikaisesti läpi vuoden. Useiden ohjaamojen ja oleskelutilojen lisäksi sieltä löytyy paikka tietysti aina oheistuotekaupalle asti tapahtumien yhteydessä areenassa vierailevia faneja varten.

– Elämme elektronisen urheilun käännepisteessä ja odotamme innolla voidaksemme auttaa puskemaan sisään uuden kilpailullisen viihteen aikakauden, Blizzardin toimitusjohtaja Mike Morhaime kertoo.

Overwatch-pudotuspelien lisäksi Blizzard Arenalla kamppaillaan lokakuussa vielä Hearthstone Championship Tourin, Heroes of the Storm Global Championshipin ja World of Warcraft Arena Championshipin merkeissä. Täysin Blizzard ei ole keskittämässä tapahtumiaan kuitenkaan vielä areenalleen, vaan marraskuussa Anaheimin BlizzCon-tapahtumassa kamppaillaan jälleen varsinkin Heroes of the Stormin ja World of Warcraftin merkeissä.

Lähde: Activision Blizzard

Lisää luettavaa