Blizzard arpoo aitoa ihmisverta sisältävän tietokoneen Diablo IV -pelaajien kesken

Luovuta verta, voita verta (ja tietokone).

23.10.2023 11:30

Blizzard on paljastanut varsin erikoisen kampanjan Diablo IV -pelaajille.

Studion tuorein tempaus istuu kuin nyrkki silmään äskettäin käynnistyneen uuden Diablo IV -kauden teemaan. Season of Blood -kauden kunniaksi järjestettävässä tapahtumassa pelaajat voivat nimittäin ansaita verellä höystetyn pc:n.

Kuukauden mittaisessa kampanjassa Blizzard haastaa Diablo IV -pelaajat verenluovutustalkoisiin. Omat luovutuksensa kampanjasivulla kirjaamalla luovuttajat osallistuvat yhteiskeräykseen, jonka kautta pelaajat ansaitsevat teemaan sopivaa Diablo IV -sisältöä. Lisäksi kampanjan saavutettua 666 neljännesgallonan rajapyykin, arvotaan osallistujien kesken kustomoitu vesijäähdytteinen pc, joka sisältää myös aitoa ihmisverta.

Kyseessä on varsin tehokas pelikone, sillä laitteesta löytyy Nvidian GeForce RTX 4090 -näytönohjain, Intelin Core i9 -suoritin, 64 Gt keskusmuistia, 3 Tt SSD-tallennustilaa ja Quantum Vector -näytönohjainjäähdytin. Veren määrästä tai tarkemmasta sijainnista Blizzard ei ole antanut vihiä.

Verellä höystettyä pelikonetta ei harmillisesti ole mahdollista voittaa Suomesta käsin. Kampanja on nimittäin saatavilla vain 18 vuotta täyttäneille yhdysvaltalaispelaajille.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa