Black Panther eli Musta Pantteri on liittymässä osaksi Marvel’s Avengersin sankaritarjontaa. Square Enixin ja Crystal Dynamicsin viimeisimmän tiedonannon mukaan Wakandan hallitsija nähtäisiin pelissä osana myöhemmin kesän tienoilla saapuvaa ilmaista War for Wakanda -laajennusta.

Mustan Pantterin ohella peli laajenisi tuolloin niin uusilla asuilla, tasokaton nousulla, pahiksilla, tarinalla kuin Wakandaan sijoittuvalla viidakkoalueella. Pahiksista näin ensialkuun mukaan on vahvistettu ainakin Klaw kätyreineen, mutta ilmeisesti ilkeydet eivät jää vielä siihen.

Ennen Wakandaan lähtöä Crystal Dynamics on luvannut Marvel’s Avengersiin neljä isompaa tapahtumaa sekä joukon muita viilauksia ja parannuksia. Tarjolle tuodaan varsinkin uusia tehtäviä ja asuja, joiden alustavaa aikataulua voi tarkkailla ohesta.

Aikataulu jättää tyystin mainitsematta PlayStation-alustoille yksinoikeudella luvatun Hämähäkkimiehen. IGN:n saaman tarkennuksen mukaan hahmo ei olekaan saapumassa käyttöön vielä ennen Mustan Pantterin ilmestymistä, vaan odotusta on luvassa vielä ainakin kesään.

Tänään torstaina 18. maaliskuuta Marvel’s Avengers on löytänyt tiensä vuorostaan Xbox Seriesille sekä PlayStation 5:lle, ja laajentunut Clint Bartonin Haukansilmä-hahmolla. Pelattavaksi peliin on saatu sen myötä siis myös uutta tarinasisältöä, minkä ohella muun muassa sankareiden tasojen keräämistä on viilattu uusiksi.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa