BioWaren uutuusroolipeli on peruttu

BioWare on päättänyt lopettaa Shadow Realms -roolipelinsä kehityksen ja keskittää kehitysvaransa muihin projekteihinsa.

9.2.2015 21:58

Gamescom-messuilla viime elokuussa julkistettu BioWare-roolipeli Shadow Realms ei ole enää kehityksessä. Pelin kohtalosta on kertonut sitä työstäneen BioWare Austin -studion johtaja Jeff Hickman Shadow Realmsin kotisivuilla.

Hickmanin mukaan Shadow Realmsin kohtaloksi koituivat muut BioWaren nykyiset projektit. Jatkossa BioWare Austin keskittyy auttamaan muun muassa Dragon Age: Inquisitionin parantamisessa kuin myös uuden Mass Effectin ja erään toistaiseksi julkistamattoman täysin uuden BioWare-nimikkeen kehityksessä. Paljon huomiota studiolta on edelleen saamassa myös Star Wars: The Old Republic.

– Kuten jokainen Tähtien sota -fani tietää, tämä on massiivinen vuosi Tähtien sota -universumille. Meillä on muutamia mahtavia suunnitelmia tämän eeppisen pelin laajentamiseksi ja odotamme innolla, että voimme kertoa niistä pelaajille lisää tulevina viikkoina, Hickman selittää.

Valmistuessaan Shadow Realmsin oli tarkoitus olla episodeihin jaettu toimintaroolipeli, jossa neljän hengen pelaajaryhmät yrittivät suorittaa erilaisia tehtäviä viidennen pelaajan häiritessä näitä ilkeän Shadowlord-hahmon asemassa. Jo tammikuun alussa pelin huhuttiin käyneen läpi roimia muutoksia sen vietettyä huolestuttavan pitkää hiljaiseloa.

Peliä kehitettiin pc:lle. BioWare on luvannut keksiä alfatestiin hakeneille pelaajille jotain pientä hyvitystä turhasta odottelusta.

Lähde: Shadow Realms

Lisää luettavaa