BioWare on julkistanut virallisesti uuden Shadow Realms -roolipelinsä. Jo tovin aikaa kiusoiteltu pc-uutukainen on kehitteillä BioWaren Austinissa sijaitsevassa studiossa.

Shadow Realms on vahvasti pöytäroolipelien tunnelmaa jäljittelevä moninpelikokemus. Modernia maailmaa fantasiaelementteihin sotkeva peli rakentuu tehtävistä, joita pelaajat lähtevät pelaamaan neljän hengen tiimeissä ilkeää Shadowlordia vastaan. Koukku tehtävissä on, että Shadowlord on joka tehtävässä aina viidennen pelaajan hallittavissa ja toimii näin ollen eräänlaisena pelin kulkua hallitsevana dungeonmasterina.

Moninpelipainotteisuudestaan huolimatta BioWare lupailee, että luvassa on hahmonkehitystä tarjoava tarinavetoinen kokemus. Pelin juoni ottaa itse asiassa myös hieman mallia televisiosarjoista, sillä BioWaren tarkoitus on kuljettaa tarinaa eteenpäin peliin julkaistavilla episodeilla.

– Tämä peli palauttaa meidät takaisin juurillemme klassisten kynä ja paperi -roolipelien maailmaan, mutta samalla se myös tarjoaa jotain täysin uutta ja innovatiivista faneillemme, BioWare Austinin johtaja Jeff Hickman kertoo.

Shadow Realms on saapumassa markkinoille ensi vuonna. Pelin alfatestaajaksi voi hakea sen kotisivuilta, jotka myös jo hieman hahmottavat pelin kehittäjien ajatuksia tulevasta.

Lisää pelistä nähtäneen vielä myöhemmin keskiviikkona osana BioWaren kello viideltä alkavaa fanitapahtumaa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa