BioWaren klassikkopeli Baldur’s Gate tuskin kymppiä kalliimpi iPadilla

BioWaren klassinen Baldur's Gate tulee tuskin maksamaan Applen tablettilaitteilla yli kymmentä dollaria edes kaikkine herkkuineen.

28.3.2012 11:19

Sekä pc:lle että iPadeille saapuva Baldur’s Gate Enhanced Edition tulee tuskin imemään pelaajien kukkaroita tyhjiksi. Pelin kehityksessä mukana olevan Beamdog-studion Cameron Tofer on ilmaissut Kotakulle, että yli kymmenen dollarin pyytäminen ainakin pelin iPad-versiosta ei kävisi järkeen.

Tästä huolimatta pelin ei kuitenkaan ole määrä olla myöskään iPadilla ainakaan sisällöllisesti karsittu tuotos. Jo aiemmin pelin kotisivut ovat varmistaneet myös tablettiversion sisältävän ainakin alkuperäisen Baldur’s Gate -yksinpelin sekä jonkin verran ekstraa, mutta nyt Kotaku kertoo, ettei myöskään moninpeliä ole pudotettu pois.

BioWaren klassikkoroolipelin ehostetun version on määrä saapua ladattavaksi kesällä. Myös Baldur’s Gate II:sta ollaan parhaillaan kehittämässä päivitettyä Enhanced Editionia, jonka on määrä tulla myöskin sekä pc:lle että iPadille myöhemmin vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa