BioWaren Anthemista saatiin tuhti infopaketti – uusi traileri esittelee pelin tarinallisuutta

BioWaren Anthem-paneelissa on saatu paljon mielenkiintoista infoa studion tulevasta toimintapelistä.

2.9.2018 09:55

BioWare järjesti viikonloppuna pidetyssä PAX Westissa oman paneelin studion tulevalle Anthemille, josta saatiin samassa yhteydessä kuulla lisää sekä upouusi traileri.

Traileri keskittyy tarkemmin pelin narratiivisuuteen ja sen keskuksena toimivaan hubiin, Fort Tarsisiin, jossa pelin tärkeimmät tarinatehtävien valinnat ja suhdetoiminta tehdään. Videolla vilahtaa niin uusia kuin vanhojakin kasvoja pelaajien kohtaamista sivuhahmoista, joille luvataan jatkuvuutta myöhemmin julkaistavilla laajennuksilla.

Tarinapuolen lisäyksistä ei kuitenkaan aiota veloittaa mitään, joskin pelissä on myös mikromaksuja kosmeettisia esineitä ja varusteita varten. Nämäkin on tosin saatavissa ihan vain pelaamalla.

Tekijät paljastivat Fort Tarsiksen tarjoavan tutun BioWare-elämyksen roolipelimäisyyksineen, mutta pelaajilla on myös vaihtoehtona ohittaa dialogivalinnat nopeilla tehtäväbriiffauksilla, jos tuntee kiirettä takaisin taistelutantereelle.

Sivukommenttina kehittäjät paljastivat, että vastaavanlaista julkaisun jälkeistä tarinankerrontaa sekä eläviksi rakennettuja hubeja nähtäneen myös tulevissa Dragon Age – ja Mass Effect -sarjan peleissä. 

Loppupelistä kiinnostuneille tarjolla on linnoitusten valloittamista, joka on suunniteltu neljän pelaajan haasteiksi pomovastuksineen. Anthemin oma versio raid-luolista palkitsee tuttuun tapaan uniikeilla varusteilla, joita ei voi saada mitään muuta kautta. Tekijät lupaavat pitävän loppupeliä elossa säännöllisillä sisältöpäivityksillä.

BioWare paljasti PAX Westissä myös tuovansa Anthemista pelattavan demon kaikkien ennakkotilaajien pelattavaksi 1. helmikuuta. Demon tarkempaa sisältöä ei kuitenkaan vielä paljastettu.

Anthem julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta.

Lisää luettavaa