BioWare yllätti: uutta Dragon Age: Inquisition -yksinpelisisältöä jo tänään

Dragon Age: Inquisitionin Xbox One- ja pc-versiot saavat yllättäen uutta lisäsisältöä jo tänään. PS4:llä ja vanhalla konsolisukupolvella pelaavat saavat vielä odottaa.

24.3.2015 06:00

Dragon Age: Inquisition saa uutta lisäsisältöä pikapuoliin, kehittäjä BioWare on paljastanut.

Yksinpelin tarinaa jatkavasta Jaws of Hakkon -lisäsisältöpaketista ei tällä haavaa ole juuri mitään tietoa. Ongelma ratkeaa kuitenkin ihan kohta, sillä kehittäjät ovat vahvistaneet Dragon Age: Inquisitionin ensimmäisen yksinpelilisäsisällön ilmestyvän kuluvan vuorokauden aikana. Jaws of Hakkon julkaistaan ensimmäisenä Xbox Onelle ja pc:lle, joten Dragon Age: Inquisitionin PS4-, PS3- ja Xbox 360 -versioiden pelaajat joutuvat odottamaan toistaiseksi.

Lisäsisältöpaljastuksen tiimoilla oli eilen illalla erikoista hämminkiä, kun Dragon Agen virallinen Twitter-tili vihjasi vain lisäsisällön trailerin saapumisesta tämän päivän aikana. Sittemmin varsinaisen Dragon Age: Inquisitionin lisäsisällön äkillinen saapuminen vahvistettiin myös Twitterissä:

Jaws of Hakkonin Suomen julkaisuaikataulua ei ole vahvistettu, mutta lisäsisällön voi todennäköisesti ladata myös täällä tämän illan aikana.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa