BioWare kiusoittelee: joulukuussa kuullaan Dragon Age -asiaa

Anthem lähestyy valmistumistaan, mutta jotain on tekeillä myös Dragon Agen suhteen.

29.11.2018 23:04

Dragon Age -fanien voi olla syytä pitää korvat höröllä joulukuussa, BioWare-johtaja Casey Hudson on vihjannut. Uudessa blogikirjoituksessaan Hudson on nostanut esille, että sillä voisi olla jotain kerrottavaa pelisarjansa tulevaisuudesta vielä näin vuoden päätteeksi.

– Mikäli olet seurannut blogejamme tai minua ja Mark Darrahia Twitterissä, niin tiedät, että työstämme parhaillaan myös salaisia Dragon Age -juttuja. Dragon Age on äärimmäisen tärkeä sarja studiollemme ja olemme innoissamme voidessamme jatkaa sen perintöä. Voitte odottaa kuulevanne lisää ensi kuussa, vaikkakaan emme kerro, että mitä kautta, Hudson kiusoittelee tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Spekulaatiot ovat luonnollisesti lähteneet liikkeelle heti siitä, josko kokonaan uusi Dragon Age -peli voisi saada julkistuksensa tai edes jonkinlaisen teaser-maistiaisen ensi viikon The Game Awards -tapahtumassa. Hudsonin kiusoittelu tuntuu tällä hetkellä kuitenkin vielä sen verran maltilliselta, että myös kaikki odotukset kannattaa pitää vielä vastaavalla tasolla.

Iso vihjaus seuraavan Dragon Age -seikkailun suunnasta saatiin aiemmin tammikuussa. Tuolloin uuden pelin lupailtiin nojaavan yhä vahvasti tarinaan ja hahmoihin, vaikka myös niin sanotuista ”live”-ominaisuuksista puhuttiin. Samassa yhteydessä liikkuneiden huhujen perusteella uusi peli olisi tosin vielä varsin pitkän matkan päässä valmistumisesta.

Lähde: BioWare

Lisää luettavaa