BioShockin isän uudesta projektista lisää vihiä – luvassa ainakin räiskintää

Työpaikkailmoitukset vihjaavat BioShockin luoneen Ken Levinen tulevasta peliprojektista.

12.12.2015 11:53

Rakastetun BioShockin luoneen Ken Levinen tulevasta projektista on saatu uusia vinkkejä.

BioShockista lähes kaksi vuotta sitten irti päästänyt Levine on työstänyt uutta peliään jo pidemmän aikaa, mutta siitä ei ole kuultu virallisesti kovinkaan paljoa. Alkuvuodesta mies vihjasi luvassa olevan tarinavetoinen scifikokemus, mutta tammikuun jälkeen teoksen tiimoilta on pidetty hyvin matalaa profiilia, eikä sitä olla nähty vuoden mittaan suurimmissakaan pelitapahtumissa.

Peliä kehittävä studio hakee nyt suunnittelijaa hiomaan teoksen pelimekaanisia elementtejä, ja tulevaa voi yrittää ounastella työpaikkailmoituksen perusteella. Hakijoilta kaivataan intohimoa juonipainotteisia ensimmäisen persoonan räiskintäpelejä kohtaan, joten pyssyleikkejä lienee luvassa myös Levinen projektin puitteissa. Suunnittelijalta toivotaan myös kokemusta avoimen tai Borderlandsin ja Middle-earth: Shadow of Mordorin kaltaisten puoliavoimen maailman peleistä, mutta ilmoitus ei tarkenna, kumpaa kastia työn alla oleva peli edustaa.

Toistaiseksi nimetöntä peliä kehitetään Unreal Engine 4:llä pelkästään pc:lle mitä ilmeisimmin Steam-julkaisu mielessä.

Peli ei ole saanut vielä minkäänlaista julkaisuikkunaa, mutta myös testaajia peräänkuuluttavat työpaikkailmoitukset kielivät toivon mukaan tasaisen varmasti etenevästä kehitysprosessista.

Lähde: Irrational Games, GamesRadar

Lisää luettavaa