Bioshock Infiniteen vanhan koulukunnan pelaajia kosiskeleva pelimuoto

Bioshock Infinite tulee sisältämään erikoisen 1999-pelimuodon, jonka on määrä kosiskella erityisesti Irrational Gamesin vanhempia faneja. Pelimuodon onkin näin määrä olla normaalia yksinpeliä huomattavasti vaativampi.

20.1.2012 00:41

Irrational Games on ilmoittanut Bioshock Infiniten sisältävän niin sanotun 1999-pelimuodon. Kuten nimi vihjaa, muovaa uusi pelimuoto Bioshockin tarjoamaa yksinpelikokemusta viime vuosituhannen pelejä muistuttavaan suuntaan, millä pyritään miellyttämään erityisesti Irrationalin pitkäaikaisimpia faneja.

Käytännössä tämä saavutetaan tekemällä ysärimoodista normaalia yksinpeliä huomattavasti vaativampi. Eräs esimerkki tästä ovat valinnoista syntyvät normaalia jyrkkemmät seuraukset, jotka pakottavat miettimään jo aseiden, elintoimintojen sekä kykyjen säätämistä erityisen tarkkaan. Jokainen ammuttu laukaus tulee pelimuodossa olemaan tärkeässä roolissa, mutta lisäksi jokainen ase tulee olemaan käytännössä myös hyödytön, mikäli pelaaja ei ole onnistunut saamaan hahmoaan erikoistumaan niistä yhteenkään. Kehittäjät uhkaavatkin, että mikäli pelaaja ei ole hienosäätänyt hahmoaan juuri oman pelityylinsä mukaiseksi, tulee hän kärsimään.

Myös pelitallennusten määrää on rajoitettu normaalista.

Bioshock Infinitella ei ole vielä virallista julkaisupäivää, mutta pelin on määrä saapua kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Irrational Games

Lisää luettavaa