Kiitosta keränneen Binding of Isaac -seikkailun kehittänyt Edmund McMillen on julkaissut lyhyen kiusoitteluvideon seuraavasta projektistaan.

Videomaistiaisen perusteella luvassa on visuaalisesti simppeliä, mutta näyttävää tasoloikintaa valtavan pyörivän sylinterin sisällä. McMillenin itsensä mukaan peli on tiukoin kontrollein varustettua Isaac -ja Mega Man -henkistä tasohyppelyä. Lyhyt videomaistiainen ei ole lähelläkään lopullista tuotosta, joten peli voi kehittyä vielä suuntaan tai toiseenkin ennen tulevaisuudessa häämöttävää julkaisua. Pääosassa nähdään McMillenin Time Fcuk -selainpelistä tuttu hahmo, mutta kyseessä ei miehen mukaan ole jatko-osa.

Vielä toistaiseksi nimeämätön tasohyppely tekee tuloaan PC:lle ja Macille, mutta myös konsoliversiot ovat pidemmän päälle todennäköisiä. Koska peli on ehtinyt vasta prototyyppiasteelle, ei julkaisupäivästä ole toistaiseksi mitään tietoa.

Edmund McMillen työstää samanaikaisesti vuoropohjaista The Legend of Bum-Bo -roolipeliä. Molempien nimikkeiden kehitystyö sujuu miehen mukaan varsin mukavasti rinta rinnan. Myös Bum-Bon julkaisupäivä on hämärän peitossa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa