Beyond: Two Souls dramatisoi PS4:llä ensi viikolla, Heavy Rain ensi vuonna

Quantic Dreamin PS3-peleistä Beyond: Two Souls saapuu PS4:lle jo ensi viikolla, joskin vain digitaalisesssa muodossa. Heavy Rain seuraa maaliskuussa perässä. Tuolloin pelit isketään samalla fyysiseen PS4-kokoelmapakettiin.

20.11.2015 03:12

PlayStation 3:lla alunperin tavatut erittäin tarinavetoiset seikkailupelit Beyond: Two Souls ja Heavy Rain ovat saaneet julkaisupäivänsä uusien PlayStation 4 -versioidensa osalta.

Ensimmäinen ulos saapuu Beyond: Two Soulsin ehostettu versio, joka saadaan kauppoihin Euroopassa ladattavassa muodossa niinkin nopeasti kuin ensi viikolla 26. maraskuuta. Uudella alustalla pelin ulkoasua on tietysti paranneltu muun muassa niin 1080p-resoluution kuin myös paremman valaistuksen ja varjojen voimin. Nyt myös pelin tapahtumat on lisäksi mahdollista pelata alusta asti läpi kronologisessa järjestyksessä, ja näyttääpä peli aina jokaisen kohtauksen lopussa tällä kertaa myös, miten eri tavoin eri pelaajat ovat pelissä tehneet valintojaan.

Myös Beyond: Two Soulsiin aikoinaan julkaistu Enhanced Experiments -lisäsisältöpaketti löytyy PlayStation 4 -version sisuksista heti oletuksena. Koko ehostetulle kokonaisuudelle kertyy hintaa 30 euroa.

Heavy Rainia saadaan odottaa ladattavaksi PlayStation 4:lle vastaavasti aina maaliskuun 2. päivään asti. Samana päivänä myyntiin PlayStation 4:lle tuodaan myös fyysinen kokoelmapaketti, josta itselleen voi saada sekä Heavy Rainin että Beyond: Two Soulsin samalla kertaa. Kehittäjä Quantic Dream on myös jo luvannut, että Beyondin jo digitaalisena ostaneet voivat ostaa Heavy Rainin myöhemmin alennettuun hintaan, kun se julkaistaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa