Bethesda varoittelee Fallout-huijareita: ”Voitte pilata tallennuksenne”

Bethesda ei todellakaan suosittele Fallout 4:n komentokonsolilla leikkimistä.

23.11.2015 08:54

Bethesdalla on harkittu varoituksen sana Fallout 4:n komentokonsolin käyttäjille.

Komentokonsoli antaa pc-pelaajien rukkailla monenmoisia parametrejä, kiertää bugeja tai vaikkapa suoranaisesti huijata pelissä suhteellisen yksinkertaisin komennoin. Verkko pursuaa jo komento-oppaita vähemmän näppäriä pelaajia varten, mutta Bethesda ei ilmeisesti kuitenkaan suosittele moista toimintaa laisinkaan. 

Monille Bethesda-faneille tuttu Pete Hines yhtiön markkinointiosastolta on puhunut Twitterissä komentokonsolin käyttöä vastaan. Hänen mukaansa konsolin käyttöä ei tueta eikä suositella pc:llä, eikä vastaavaa ominaisuutta aiota tuoda kotikonsoleille tulevaisuudessa, sillä komentojen kanssa leikkimistä ei Hinesin mukaan yleisellä tasolla sallita niiden käyttöympäristöissä laisinkaan.

Komentokonsolin käyttäjiä Hines varoittelee Twitterissä myös ikävistä seurauksista: liiallinen komentosähläys voi miehen mukaan helposti pilata pelitallennukset. Monet kokeneet pelaajat ovat kuitenkin pyytäneet miehen puheista pelästyneitä ottamaan huomioon, että konsolin hallitun käytön ei pitäisi aiheuttaa ongelmia.

Lähde: GameSpot, Pete Hines (Twitter)

Lisää luettavaa