Bethesda työstää mahdollisesti omaa Game of Thrones -projektia

Target-kauppaketju on saattanut paljastaa vahingossa ennakkoon Bethesdan työstävän potentiaalista Game of Thrones -peliä.

28.8.2017 16:37

Bethesda Game Studios saattaa olla työstämässä kulissien takana omaa Game of Thrones -projektia, jos taannoiseen vuotoon on uskominen.

Yhdysvaltalaisen vähittäistavarakauppaketju Targetin sivuilla on julkaistu ilmeisesti vahingossa keskeneräinen tuotesivu, jossa mainitaan ainoastaan Bethesda: Game of Thrones. Sivulla ei kuitenkaan mainita mitään muuta, joten kyse ei välttämättä ole pelistä.

Studio itse ei ole suostunut kommentoimaan asiaa. Bethesda on kuitenkin maininnut aiemmin tänä vuonna työskentelevänsä viiden projektin parissa, joista kaksi on ohjaaja Todd Howardin mukaan studiolle tyypillisen massiivisia tuotantoja. Epävirallisten lähteiden mukaan toinen näistä on tieteistoimintapeli Starfield ja toinen mahdollisesti juuri paljastunut potentiaalinen Game of Thrones -peli.

Game of Thrones on puolestaan entuudestaan tuotu jo videopelimaailmaan muun muassa Cyanide Studiosin kehittämänä vuonna 2012 sekä Telltale Gamesin seikkailupeliversiona vuonna 2014.

Lähde: Target, NeoGAF, Forbes

Lisää luettavaa