Bethesda on tarjonnut katsauksen Starfieldin tilanteeseen ja tulevaisuuteen vuoden päättymisen kunniaksi.

Syyskuussa ilmestynyt Starfield sai kaksijakoisen vastaanoton, mutta se ei estänyt peliä nousemasta Bethesdan historian menestyksekkäimmäksi julkaisuksi. Studio kertoo pelin keränneen kolmetoista miljoonaa pelaajaa julkaisunsa jälkeen. Starfield-pelaajien keskimääräinen peliaika on 40 tuntia, mikä tarkoittaa, että pelaajat ovat käyttäneet kaikkiaan yli 22 miljoonaa päivää avaruudessa seikkaillen.

Samalla Bethesda kertoi myös tulevaisuudensuunnitelmiaan Starfieldin varalle. Jo ennen julkaisua paljastetun Shattered Space -laajennuksen lisäksi Starfieldin kerrotaan saavan ensi vuonna isoja uudistuksia tulevissa päivityksissään.

Starfieldin kerrotaan saavan esimerkiksi uusia rakennustyökaluja, joiden avulla pelaajat voivat kustomoida aluksiaan joustavammin. Luvassa on myös uusia pelitapoja. Pelaajat voivat tulevaisuudessa muokata pelikokemustaan säätämällä esimerkiksi hahmon kantokapasiteettia, kauppiaiden käytössä olevia rahavaroja ja alusten vahinkoa. Luvassa on myös uusia selviytymismekanismeja, joista Bethesda ei kuitenkaan vielä paljastanut tarkempia tietoja.

Myös aiemmin luvatun modituen kerrotaan saapuvan piakkoin. Ensi vuoden alkupuolella ilmestyvä modituki tarjoaa peliyhteisölle työkalut omien luomustensa kehittämiseen ja jakamiseen muiden pelaajien kanssa. Tarkempia tietoja Starfieldin tulevista päivityksistä luvataan ensi vuoden puolella.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa