Bayonettaa Wii U:lle kaksin kappalein, Hyrule Warriorsille julkaisupäivä

Bayonetta 2:n ja Hyrule Warriorsin julkaisu lähestyy, joten miltä maisuisi parit trailerit? Tai alkuperäinen Bayonetta Wii U:lla?

11.6.2014 03:20

Platinum Gamesin toimintapeli Bayonetta 2 on saamassa Euroopassa eräänlaisen kepeän erikoisversion. Nintendo on ilmoittanut, että pelin julkaisun koittaessa voi siitä napata itselleen talteen paketin, joka itse Bayonetta 2:n ohella pitää sisällään myös alkuperäisen Bayonettan Wii U:lle käännettynä.

Pohjois-Amerikassa alkuperäinen Bayonetta näyttäisi olevan oletuksena mukana kaikissa Bayonetta 2 -paketeissa.

Mutta milloin Bayonetta 2:n julkaisu sitten tapahtuu? Täsmällistä päiväystä Nintendo ei ole vielä suostunut antamaan, mutta varmaa jo on, että taistelun pitäisi jatkua lokakuussa. Sitä odotellessa ohesta löytää uuden trailerin pelistä.

Hyrule Warriors on sen sijaan ollut tällä viikolla niinkin onnekas, että se on napannut itselleen julkaisupäivän. Dynasty Warriors -henkinen The Legend of Zelda -sivuosa julkaistaan Euroopassa 19. syyskuuta.

Myös Hyrule Warriors sai hiljattain uuden trailerin. Samaan syssyyn Nintendo on myös jakanut videon, jossa Zelda-tuottaja Eiji Aonuma käy Tecmo Koein Hisashi Koinuman ja Yosuka Hayashin kanssa läpi ajatuksiaan uutuuspelistä. Kummatkin pätkistä löytää alta.

Lisää luettavaa