Bayonetta paljastettu Super Smash Brosiin – Final Fantasy VII:n Cloud ladattavaksi tänään

Bayonetta, Cloud ja Fire Emblem Fatesin päähenkilö ovat viimeiset uusiin Super Smash Bros. -peleihin lisättävät hahmot.

16.12.2015 00:10

Nintendo on paljastanut kaksi uutta hahmoa Wii U:n ja 3DS:n Super Smash Bros. -pelejä varten. Ensi vuoden helmikuussa taisteluun ovat liittymässä niin sekä uuden Fire Emblem Fatesin päähenkilö Corrin että myös Platinum Gamesin suositun toimintapelisarjan ärhäkkä noitataistelija Bayonetta.

Hahmoista Corrinille hintaa on kertymässä joko yhdelle alustalle ostettuna 4,99 euroa tai sitten sekä 3DS:lle että Wii U:lle kerralla hankittuna 5,99 euroa. Bayonettalle hintaa on vastaavasti kertymässä yhdelle alustalle ostettuna 5,99 euroa ja molemmille hankittuna 6,99 euroa, sillä tämän mukaan pakataan myös Bayonetta-pelisarjan pohjalta luotu uusi kenttä.

Jo tänään keskiviikkona Super Smash Brosiin ostamaan päästään lisäksi Final Fantasy VII:stä tuttu Cloud Strife. Cloudin ostaminen joko pelkästään 3DS:lle tai Wii U:lle kustantaa 5,99 euroa, kun taas kerralla kummallekin alustalle tämän saa 6,99 eurolla. Syy hahmon kalliuteen on tämän mukana peliin lisättävä Midgar-teemainen kenttä.

Cloudin rinnalla Nintendo on ropisuttamassa Smash Brosiin myös uuden satsin pukuja pelin Mii-hahmoille.

Nintendon mukaan edellä mainitut hahmot ovat viimeiset, jotka se on lisäämässä Super Smash Brosiin. Aivan satunnaisesti esimerkiksi Bayonettaa ei joukkoon ollakaan napattu, sillä Nintendon mukaan kyseessä oli fanien eniten toivoma hahmolisäys peliin. Erityisesti Euroopassa Bayonettaa on toivotut ilmeisesti hyvinkin kovasti.

Aiempien Smash Bros. -hahmojen tapaan myös Cloud, Corrin ja Bayonetta ovat saamassa vielä omat Amiibo-figuurinsa. Ennen heitä sekä Ryu, R.O.B. että Roy saavat vielä vain omat figuurinsa 18. maaliskuuta.

Lisää luettavaa