Bayonetta 2 -ohjaaja jättää PlatinumGamesin taakseen

Bayonetta 2:n ja Star Fox Zeron ohjaustyössä vaikuttanut Yusuke Hashimoto ei ole enää Platinumilla.

16.2.2019 21:56

PlatinumGamesilla sen varhaisista vaiheista asti vaikuttanut Yusuke Hashimoto on päätynyt jättämään yhtiön. Hashimoto ilmoitti lähdöstään Twitterissä vahvistaen tammikuun 31. päivän olleen hänen viimeinen työpäivänsä studiolla. 

Platinumilla Hashimoto ehti toimia niin ensimmäisen Bayonetta-pelin tuottajana, Bayonetta 2:n ohjaajana kuin Star Fox Zeron toisena ohjaajana. Varmaa ei ole, mitä hän on puuhaillut yhtiöissä Star Foxin jälkeen, joskin Bayonetta 3 on ollut yleinen arvaus. Peli paljastettiin joulukuussa 2017 lyhyellä teaserilla.

Hashimoto ei ole myöskään kertonut, mitä hän tekee seuraavaksi. Hän käytti Twitterissä kuitenkin tilaisuuden hyväksi kiittääkseen niin faneja kuin vanhoja työkavereitaan.

Aiemmin tällä viikolla PlatinumGames paljasti Switchille uuden Astral Chain -toimintapelin, jota työstetään Bayonetta-luoja Hideaki Kamiyan valvovan silmän alla ja Nier: Automata -suunnittelija Takahisa Tauran ohjaamana. Square Enixille se kehittää parhaillaan myös asteen verran mystisempää Babylon’s Fallia, minkä lisäksi sillä ainakin pari mobiiliprojektia japanilaisia markkinoita varten. Hiljattain Platinum lopetti kehitystyön lisäksi toistaiseksi vain Japaniin vahvistetun Granblue Fantasy: Relink -toimintaroolipelin parissa.

Lähde: Yusuke Hashimoto (Twitter), Gematsu

Lisää luettavaa