Päättyvälle viikolla toivotettiin Battle.net-nimi taas virallisesti takaisin elävien kirjoihin ja valmistauduttiin Spintiresin seuraavaan mutakylpyyn. Shenmue III näytti sekin elonmerkkejä ja uusi Black Mirror -peli sai julkistuksensa.

Näistä ja monista muista aiheista voi lueskella lisää oheisesta viikon suurimpia uutisia koostavasta listauksestamme.


Mutaanjuuttumissimulaattori Spintires palaa tuhdimpana kuin koskaan – konsoliversio myös vahvistettu

Muutaman vuoden takainen hittisimulaatio Spintires on saamassa uuden parannellun version. Lisänimeä MudRunner kantava pakkaus saapuu myyntiin vielä myöhemmin tänä vuonna ja tällä kertaa pc:n lisäksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lue koko uutinen

Tämäpä piristi kummasti päivää. Spintires sarjalla on sittenkin tulevaisuus ja vieläpä konsoleilla. -Portable


Shenmue III sai julkaisijan tuekseen – odotusta ainakin vuosi jäljellä

Deep Silver on ryhtynyt julkaisijaksi Ys Netin kehittämälle Shenmue III:lle. Diilin myötä monien vuosia odottaman seikkailupelin olisi tarkoitus saapua Deep Silverin tuella PlayStation 4:lle ja pc:lle sekä fyysisessä että digitaalisessa paketissa.

Lue koko uutinen

Ai nyt tästä sitten on tulossa kuitenkin fyysinen versio ihan kauppoihinkin? Itse tuli tuettua tätä kickstarterissa juuri sen takia että saa fyysisen version, kun silloin oli puhetta että ainoastaan tietyllä rahasummalla peliä tukevat saavat fyysisen pelin. Eipä sillä väliä, mutta monesti on tätä tapahtunut että pitäisi olla pelkästään digitaalinen peli ja sitten sieltä myöhemmin tupsahtaakin fyysinen versio. -hell_patrol

Hieno homma, että fyysinen versio saadaan ihan normaaliin jälleenmyyntiin. Kyllä tätä pienoisin varauksin odotan jopa innolla. -Corso


Kauhuseikkailusarja Black Mirror elvytetään uudella pelillä

THQ Nordic on käynnistämässä uudelleen Black Mirror -seikkailupelisarjan. Uusi ihan vain Black Mirroriksi kutsuttu peli vahvistui näin keskiviikkona PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle saaden samalla julkaisupäiväkseen 28. marraskuuta.

Lue koko uutinen

Hieno video, joka ei taida kauheasti kertoa siitä, millaista peliä on pelata. No, katsellaan. -zappah


Apinoiden planeetta -trilogia leviää peliksi Planet of the Apes: Last Frontierilla – tältä se näyttää

Kehuja keränneet uudet Apinoiden planeetta -elokuvat ovat saamassa myöhemmin syksyllä niiden pohjalta kehitetyn pelin. Brittiläisstudio Imaginatin kehittämänä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle tuloaan tekee Planet of the Apes: Last Frontier, joka sijoittuu tapahtumiltaan kahden edellisleffan välimaastoon.

Lue koko uutinen

Kas, kun ei Telltale ehtinyt napata tätäkin lisenssiä. Leffat olivat hienoja, niin jään varauksella odottamaan. -Sundance Kid


H1Z1 sai historiansa suurimman päivityksen ja muutti nimensä

Daybreak Game Companyn zombiselviytymispeli H1Z1 on vaihtanut nimeään.

Nykyisin Just Survivena tunnetun pelin nimenmuutos tehtiin jykevän päivityksen yhteydessä. Daybreakin mukaan Just Surviven ja H1Z1:n historian kattavin päivitys toi mukanaan muun muassa kokonaan uuden Badwater Canyon -alueen, joka korvaa alkuperäisen pelialueen.

Lue koko uutinen

Vaihtokohan siksi, koska niin huonot arvosanat? -Heppulinen

Nyt voivat hyvillä mielin jatkaa muutaman vuoden lisää early access-vaiheessa olemista uuden nimen voimin. -Smiling Nik


Uusi Civilization-lautapeli paljastettiin, Resident Evil 2 halutaan sekin analogiseen muotoon

Lautapelivalmistaja Fantasy Flight Games on jatkanut videopeleihin pohjautuvien tuotteiden paljastamista. Aiemmin viime viikolla se ilmoitti tehtailevansa virallista Fallout-lautapeliä, ja nyt työn alla sillä on vahvistunut olevan myös Civilization-sarjaan pohjautuva Sid Meier’s Civilization: A New Dawn.

Siinä sivussa toinen lautapelivalmistaja Steamforged valmistelee parhaillaan Kickstarter-kampanjaa omalle Resident Evil 2 -lautapelilleen.

Lue koko uutinen

Se parin sekunnin ajan kestänyt ilon hetki, kun kuvituskuvasta luulin luvassa olleen uutisia ressu kakkosen uusioversiosta 🙁 -kukkomestari


No koettakaas nyt päättää: Blizzard ei luovukaan enää Battle.net-nimestä

Blizzard Entertainment ei olekaan enää luopumassa Battle.net-nimen käytöstä verkkopalveluissaan. Aiemmin alkuvuonna yhtiö ehti jo uudelleenbrändätä Battle.net-asiakassovelluksen ihan vain ”Blizzard Appiksi”, mutta nyt palvelu eri olomuotoineen on saamassa viralliseksi nimekseen sittenkin Blizzard Battle.net.

Lue koko uutinen

Hyvä päätös. Battle.net nimi on kantaa kuitenkin jo legenda-statusta pc- ja onlinepelaamisessa. -snaketus


Mewtwon aika koittaa Pokémon Gossa

Legendaarinen taskuhirviö Mewtwo on alkanut hivuttautua osaksi Pokémon GOta. Nyt maanantaina joukko ensimmäisiä pelaajia pääsi pyydystämään hirviön osana Japanissa järjestettyä erikoistapahtumaa, ja lähiviikkoina vuoronsa saa myös muu maailma.

Lue koko uutinen

Tuo Exclusive Raid on kyllä luupäinen konsepti, sinun pitää voittaa Raid kyseisellä salilla että saat kutsun joka sanoo milloin Mewtwo ilmestyy. Mitä jos ilmottaisitte etukäteen mille saille Mewtwo tulee että pelaajat voi sitten käydä tekemässä tarvittavan Raid-battle kyseisellä salilla. Miksi koko pokemon pitää edes olla tälläsessä ”Exclusive” Raidissa ylipäätään? Sanotaan suoraan: Niantic haluaa painostaa ihmisiä käyttämään oikeaa rahaa Premium Raid Passien ostoon että he käyvät joka päivä kaikilla saleilla Raideissa ja sitten vasta saavat MAHDOLLISUUDEN saada Mewtwo, voi pojat kun kyseinen nappaus sitten epäonnistuu… -Brutal1ty


League of Legends -kehittäjä hävisi oikeusjutun jalkapalloilijalle

Suositun League of Legends -pelin kehittäjä Riot Games on tuomittu korvauksiin hollantilaisoikeudessa. Uransa lopettanut jalkapalloilija Edgar Davids haastoi studion oikeuteen ulkomuotonsa käyttämisestä luvatta. Davidsin kanteen mukaan League of Legendsin Lucian-hahmon Striker Lucian -kuosi perustuu hänen ulkonäköönsä.

Lue koko uutinen


Nämä pelit saapuivat tämän viikon aikana – sekasorron agentit nousevat ja Sonic-siili tykittää nostalgiahermoon

Saints Row -kehittäjä Volition teki paluun tällä viikolla tuoreella Agents of Mayhem -pelillään, mutta myöskään pienemmistä julkaisusta ei ollut pulaa. Sonic the Hedgehog -fanien on kannattanut pitää Sonic Maniaa silmällä, kun taas miekkailun ystävät ovat voineet laittaa terät viuhumaan Nidhogg 2:ssa. Suomalaisen Housemarquen uusi PS4-peli Matterfall saapui sekin niin kuin myös ehostetut versiot StarCraftista ja Night Trapista.

Lue koko uutinen

Agents of Mayhem hiukoisi vähän, mutta jää Denuvon takia ostamatta. Katsellaan alelaarista taikka jos saavat sen päivitettyä pois pelistä. -markusbob


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa