Battlefield V:n mikromaksut saapuvat vasta julkaisun jälkeen – rahalla saa ainoastaan kosmeettisia koristeita

Battlefield V:n mikromaksujärjestelmistä on kerrottu lisää.

30.10.2018 08:56

DICE on avannut tarkemmin Battlefield V:n mikromaksujärjestelmää ja ilmoittanut lisäävän sen peliin vasta julkaisun jälkeen.

Räiskintäpelisarjan seuraava osa keskittyy pelaajien palkitsemiseen käytettyjen peliminuuttien ja taidon mukaisesti. Valtaosa tarvikkeista avataankin puhtaasti pelaamalla saatavilla Company Coineilla, kun taas varsinaiset mikromaksut tuodaan peliin myöhemmin Battlefield Currency -nimellä.

Company Coinit toimivat kuitenkin pelin pääsääntöisenä valuuttana, jota saadaan tasoja nousemalla, päivittäisiä tehtäviä suorittamalla ja erikoishaasteita läpäisemällä. Näitä käytetään niin kykypuiden päivittämiseen, aseiden ja ajoneuvojen ostamiseen sekä kosmeettisiin esineisiin.

Myöhemmin julkaistava Battlefield Currency käy sen sijaan ainoastaan erikoisten kosmeettisten esineiden ostovälineenä. Valuutan saati sillä ostettavien erityisvaatteiden tarkempaa julkaisuaikaa ei ole kuitenkaan vielä paljastettu.

– Haluamme pelaajien saavan tunnun komppanjansa kasaamiseen, kehitysjärjestelmään ja Company Coineihin ennen kuin tuomme rahalla ostettavan valuutan, tiedotteessa kerrotaan.

Yhtiö on jo aiemmin paljastanut, ettei Battlefield V sisällä aiempien osien tapaan lainkaan kausipassia tai parjattuja loottilaatikoita. Kaikki tuleva lisäsisältö julkaistaan osana Tides of War -moninpelikampanjaa, joka laajenee uusille rintamille tuoden lisää aseita, ajoneuvoja ja karttoja pelattavaksi.

Pelisarjan oma sovitus suositusta battle royale -genrestä, Firestormista, julkaistaan puolestaan maaliskuussa 2019.

Battlefield V julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. marraskuuta.

Lähde: DICE

Lisää luettavaa