Battlefield-studion johtopestin jättänyt Halo-veteraani tylyttää EA:ta: ”Minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa EA:sta”

Marcus Lehto sanoi suorat sanat pelijätistä.

17.3.2024 09:15

Peliveteraani Marcus Lehto on avannut sanaisen arkkunsa pitkän uransa viimeisimmistä käänteistä.

Halo-pelisarjan luojana tunnettu Lehto lähti äskettäin vähin äänin EA:n Ridgeline Games -studiosta, jonka johdossa Lehto itse toimi. Pian Lehton lähdön jälkeen EA ilmoitti sulkevansa Battlefield-yksinpelikampanjan kehitystä varten pari vuotta sitten perustamansa studion.

Lehto on pitkän hiljaisuuden jälkeen kommentoinut asiaa sosiaalisessa mediassa. Viestissään Lehto ei varsinaisesti avaa taustoja lähtönsä syistä, mutta ei myöskään säästele sanojaan EA:ta kohtaan.

– En ole sanonut täällä paljoakaan, sillä minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa EA:sta, lähdöstäni ja siitä kuinka monet, tiimini mukaan lukien, kärsivät pelialan laajoista irtisanomisista, Lehto kommentoi X-verkkopalvelussa.

EA kommentoi irtisanomisjulkistuksensa yhteydessä Lehton tehneen henkilökohtaisen ratkaisunsa jättäessään Battlefield-yksinpeliprojektin. Ridgeline Gamesin sulkemisen myötä seuraavan Battlefieldin kehitys jatkuu DICE-, Ripple Effect- ja Criterion-studioissa.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa