Battlefield Premium -palvelu palaa Battlefield 4:ssä – uusi pelikuvavideo julki

Electronic Arts jatkaa suositun Battlefield Premium -palvelun käyttöä Battlefield 4:n kohdalla. Luvassa on ainakin viisi laajennusta.

20.8.2013 17:08

Battlefield 3:n kylkeen aikoinaan pultattu Battlefield Premium -palvelu palaa. Electronic Arts ja DICE ilmoittivat Gamescom-lehdistötilaisuudessaan, että myös Battlefield 4 on hyödyntämässä ideaa.

Battlefield Premium -jäsenyyden Battlefield 4:ään ostavat pääsevät käsiksi ilman lisäveloituksia pelin viiteen laajennusosaan ja vieläpä muuta maailmaa aikaisemmin. Lisäksi mukaan luvataan muun muassa viikottaista sisältöä, kosmeettisia varusteita ja etuoikeus palvelinjonoissa.

Battlefield 4:n julkistetut laajennusosat ovat:

 • Battlefield 4 Second Assault
  – Sisältää Battlefield 3:sta tuttuja karttoja. Saapuu ensimmäisenä Xbox Onelle.
 • Battlefield 4 China Rising
  – Taistelua Kiinan maaperällä. Julkaistaan joulukuussa 2013.
 • Battlefield 4 Naval Strike
  – Dynaamisia meritaisteluita Kiinan kanssa. Julkaistaan keväällä 2014.
 • Battlefield 4 Dragon’s Teeth
  – Kaupunkisodankäyntiä. Julkaistaan kesällä 2014.
 • Battlefield 4 Final Stand
  – ”Eeppinen” päätös sodalle. Julkaistaan kesällä 2014.

 

Uudelle Battlefield Premiumille on kertymässä hintaa noin 50 euroa. EA lisäksi lupaa, että Xbox 360:lle ostetun uuden Premiumin pystyy halutessaan siirtämään Xbox Onelle siinä missä myös PlayStation 3:n jäsenyyden voi siirtää PlayStation 4:lle.

Battlefield 4:n beetastakin saatiin yksityiskohtia. Se käynnistyy lokakuussa ja mukaan pääsevät he, jotka ovat joko Battlefield 3:n Premium-jäseniä, ostaneet Medal of Honorin tietyn erikoisversion tai ennakkotilanneet Battlefield 4:n Digital Deluxe Editionin.

Ohessa läjä pelikuvaa Gamescomista. Battlefield 4 julkaistaan PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle lokakuun viimeisellä viikolla. Uudet konsolit saavat versionsa, kunhan laitteet ensin julkaistaan.

Lähde: EA

Lisää luettavaa