Battlefield-kehittäjä DICEn vanha johtohahmo vaihtaa suurpelit indiemaailmaan

Reilut kymmenen vuotta DICElla ja sen myötä lopulta EA:llakin vaikuttanut Karl Magnus Troedsson liittyy indiejulkaisujan riveihin.

1.7.2016 20:03

DICEn vanha avaintyöntekijä ja Electronic Arts -pomo Karl Magnus Troedsson on siirtymässä uusien haasteiden pariin. Miehen ura on jatkumassa seuraavaksi ruotsalaisen pienjulkaisijan Raw Furyn riveissä yhtiön viidentenä työntekijänä ja osakkaana.

Tähän mennessä Raw Fury on tuonut maailmaan sellaisia pelejä, kuten sivulta kuvatun Kingdom-strategiapelin ja dekkariseikkailupeli Kathy Rainin. Vielä kesän aikana sen olisi tarkoitus myös julkaista tasoloikkapeli GoNNER.

Troedsonilla on tähän mennessä kertynyt taakseen jo varsin hurja ura. Mies aloitti työskentelyn DICElla jo 2000-luvun alussa ja ehti näin ollen niin tuottajan kuin lopulta jopa yhtiön toimitusjohtajankin asemassa tuomaan maailmaan varsinkin lukuisia Battlefield-sarjan osia. Viimeisimpänä Troedsson vastasi Ruotsista käsin DICEn lisäksi myös EA:n muidenkin eurooppalaisten studioiden, kuten esimerkiksi Need for Speed -kehittäjä Ghost Gamesin, liiketoiminnallisesta kehityksestä ja tuotestrategioinnista.

Lähde: Raw Fury

Lisää luettavaa