Seuraavasta Battlefieldista vuoti jo pelikuvaa – tällainen on EA:n uutuusräiskintä!

Ensimmäinen Battlefield Hardline -video on vuotanut nettiin. Näin selviää

28.5.2014 20:32

Ensimmäinen pelikuvavideo tänään vahvistetusta Visceral Gamesin Battlefield Hardlinesta on vuotanut nettiin. Peräti seitsemän minuuttia kestänyt ja nyt jo ainakin YouTubesta vedetty pätkä antaa varsin laaja-alaisen katsauksen siihen, millaista poliisien ja rikollisten välinen sotaräiskintä tulee näillä näkymin olemaan.

Modernin Battlefieldin tapaan Hardline jakautuu sekä moninpeli- että yksinpeliosioon. Yksinpelissä pelaajat lähtevät taistelemaan rikollisuutta vastaan miamilaisena etsivänä, jonka seikkailu kerrotaan hyvin tv-sarjamaiseen malliin episodimaisella rakenteella ja cliffhangereilla varustettuna. Lupauksena myös on, että yksinpeli kestäisi kulutusta useamman pelikerran verran, kiitos laajojen kenttien ja parannellun tekoälyn.

Moninpelissä poliisien ja rikollisten välinen sota jatkuu ainakin neljässä erilaisessa muodossa. Heist heittää pelaajat keskelle pankkiryöstöä, Bloodmoneyssa osapuolet taistelevat suuren rahamäärän kuljettamisesta piilopaikkoihinsa, Rescuessa taistellaan panttivankien vapaudesta ja Hotwiressa ajetaan aseet paukkuen takaa-ajoissa.

Lainvalvontateeman mukaisesti myös pelin aseistus ja varustus on laitettu hieman tuoreempaan uskoon. Tämä näkyy esimerkiksi tainnuttimien, tarttumaköysien ja erilaisten skannerien mukanaolona, vaikka toki perusrynkynkin käsiinsä vielä saa.

Huomioida kannattaa, että nyt jo aktiivisten poistotoimenpiteiden kohteena olevaa pelikuvavideota ei alun alkaenkaan ole välttämättä tarkoitettu yleisön nähtäville, joten mahdollista on, että se myös sisältää yksityiskohtia, jotka eivät koske valmista tuotetta. Peliin itseensäkin viitataan videolla vielä koodinimellä ”Omaha”.

Battlefield Hardline on tarkoitus julkaista tänä syksynä. Lisää vankkoja yksityiskohtia on luvassa kesäkuun E3-messuilla.

Päivitys kello 23.35: Visceral Games on kertonut, että vuotaneessa videossa nähty materiaali on noin puoli vuotta vanhaa. Uudempaa matskua olisi tarjolla E3-messuilla.

Lisää luettavaa