Battlefield Hardline pelaajien ulottuville jo etukäteen – uutisia luvassa lähiaikoina

EA Access -palvelun tilaajat pääsevät iskemään käpälänsä Battlefield Hardlineen etukäteen. Pelin virallinen Facebook-sivu lupailee kasapäin suuria julkistuksia vielä ennen julkaisupäivää.

20.1.2015 08:00

EA Access –palvelun jäsenet pääsevät tulevan Battlefield Hardlinen kimppuun ennen virallista julkaisupäivää.

Battlefieldin virallisen Twitter-tilin mukaan Xbox Onelle lanseeratun pelitilauspalvelun asiakkaat saavat pelin käpäliinsä hyvissä ajoin ennen muita. Viimeisin palveluun saapunut suurjulkaisu, Dragon Age: Inquisition, oli EA Access –tilaajien pelattavissa viitisen päivää ennen ilmestymistään kauppoihin, mutta vain kuuden pelitunnin ajan.

Lisää tietoa siitä, mitä kaikkea Battlefield Hardline lopulta pelaajilleen tarjoaakaan, on luvassa huomenna. Pelin Facebook-sivuille ilmestyneen aikataulun mukaan kaikki Hardlinen kartat ja pelitilat esitellään huomenissa, ja uutisia näyttää riittävän sen perusteella melkeinpä joka sormelle vielä ennen julkaisupäivää.

Battlefield Hardline ilmestyy 17. maaliskuuta pc:lle, Playstation 3:lle, Xbox 360:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Myös kaikille alustoille avointa beetatestailua on luvassa lähitulevaisuudessa.

Lähde: Twitter, Facebook

Lisää luettavaa