Battlefield Hardline ottaa oppia Call of Dutysta uudessa lisäosassa

Battlefield Hardline päästää pitkäkyntiset vapaaksi ensi viikolla. Peli näyttää ottaneen myös vaivihkaa oppia Call of Dutysta.

13.9.2015 10:53

Maaliskuussa julkaistu Battlefield Hardline saa toisen lisäsisältöpakettinsa jo tulevalla viikolla.

Robbery-nimeä kantava paketti keskittyy tällä kertaa pitkälti rötöstelijöihin. Muun muassa museon ja suljetun poliisiaseman käsittävät neljä uutta karttaa tarjoavat pitkäkyntisille täydellisiä mahdollisuuksia toteuttaa suuren mittakaavan ryöstökeikkoja, jotka poliisien täytyy pyrkiä tärvelemään. Teemaa toteutetaan myös paketin uudessa Squad Heist -pelimuodossa, joka skaalaa emopelistä tutun Heist-toiminnan kahden viiden pelaajan joukkueen pikkunahinoinniksi.

Lisäosa tuo mukanaan uuden pelisisällön lisäksi myös neljä uutta asetta, kaksi uutta taistelun tuoksinnassa käytettävää välinettä sekä uuden auton ja helikopterin. Paketin sisältöä voi tutkailla tarkemmin täältä.

Robberyn ostavat, maksullisen Battlefield Premium -jäsenyyden omaavat pelaajat pääsevät myös hyödyntämään Call of Dutyn Prestige-järjestelmää paljon muistuttavaa Legendary Super -ominaisuutta. Legendary-tasoja voi kerätä itselleen resetoimalla moninpelisaavutuksensa ja aloittamalla uudelleen puhtaalta pöydältä. Yhteensä tasoja on viisitoista, ja järjestelmän lupaillaan lisäävän peliin satoja tunteja mielekästä puuhaa.

Premium-jäsenet pääsevät Robberyyn käsiksi jo keskiviikkona 16. syyskuuta. Paketin virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta sitä edeltänyt Criminal Activity -lisäosa saapui kaikkien ulottuville kaksi viikkoa Premium-julkaisunsa jälkeen, joten kovin kauaa muutkaan pelaajat eivät enää joudu odottelemaan.

Lähde: Battlefield (Twitter), Battlefield Hardline

Lisää luettavaa