Battlefield 4:n tuorein laajennus myöhästyy pc:llä

PÄIVITETTY: Naval Striken pitäisi olla pelattavissa Xbox Onella vielä tänään.

28.3.2014 18:31

Päivitys 28.3. kello 20.30: DICE on lupaillut, että Battlefield 4:n Naval Strike -karttapaketti olisikin saavuttanut tai ainakin saavutamassa Xbox Onen viikonlopun tienoilla.

Päivitys 26.3. kello 15.05: Pc-viivästyksen ohella DICE ja EA ovat päättäneet lykätä Battlefield 4:n Naval Strike -karttapaketin julkaisua myös Xbox Onella. Syyksi annettiin pelin animaatiojärjestelmässä olevat ongelmat.

DICE pyrkii nyt saamaan Naval Striken Xbox Onen ja pc:n Battlefield Premium -jäsenille huhtikuussa. Muut pelaajat saavat karttapaketin kyseisillä alustoilla kahden viikon viiveellä.

Alkuperäinen uutinen 25.3: Battlefield 4:n uusin karttapaketti Naval Strike myöhästyy pc:llä. Alkujaan tälle päivälle Battlefield Premium -jäseniä varten tähdätty lisäsisältö saadaankin pyörimään Windowsilla vasta joskus tulevaisuudessa kehittäjä DICEa viime hetkellä vaivanneen ongelmatilanteen johdosta.

– Laatu on meille ykkösprioriteetti, emmekä julkaise Battlefield 4 Naval Strikea pc:lle ennen kuin koemme, että se edustaa korkeinta mahdollista laatutasoa, DICE kertoo Battlefieldin virallisessa blogissa.

Konsoleihin ongelmatilanteen ei pitäisi vaikuttaa, joten ensimmäisten Premium-jäsenten pitäisi päästä sotimaan jo tänään. Mikäli Premium-jäsenyyttä ei löydy, voi Naval Striken ostaa huhtikuun 8. päivä alkaen.

Naval Strike on järjestyksessään kolmas suurempi Battlefield 4:n karttapaketti. Se tuo mukanaan esimerkiksi neljä uutta vesiteemaa seuraavaa karttaa, uusia ajoneuvoja sekä uuden Carrier Assault -pelitilan, jossa Battlefield 2142 -hengessä päästään upottamaan ilmatukialuksia.

Battlefield 4:ään on tekeillä vielä kaksi karttapakettia. Näistä molemmat, Dragon’s Teeth ja Final Stand, on tarkoitus julkaista kesällä.

Lähde: Battlefield Battlelog

Lisää luettavaa