Battlefield 4:n nettikoodi kohenee

Battlefield 4:n nettikoodia on pyritty kuluvalla viikolla saamaan siedettävämpään kuosiin uudella päivityksellä.

5.6.2014 01:36

DICE on aloittanut uusien korjauksien tuomisen Battlefield 4:ään. Tiistaina sekä pelin pc-, PlayStation 3-, että Xbox 360 -versio vastaanottivat tuoreen päivityksen, jonka on ollut määrä vahvistaa pelin nettikoodia, ja se on tarkoitus saada myös vielä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kuluvan viikon aikana.

Päivityksen myötä Battlefield 4:n moninpeli on määrä saada toimimaan sutjakkaammin niin, että pelaajien vuorovaikutus sekä toisten pelaajien että myös pelimaailman kanssa saadaan aiempaa viiveettömämmäksi. Pc:llä ja uusilla konsoleilla tämän suhteen tulee auttamaan erityisesti uusi High Frequency Bubble -ominaisuus, jonka pitäisi seurata normaalia tiheämmällä päivitystahdilla toimintaa, joka tapahtuu pelaajan lähettyvillä.

Mikäli High Frequency Bubblen iloista haluaa nauttia, täytyy se erikseen käydä kytkemässä päälle pelin valikoista. Riippuen pelaajien nettiyhteyksistä, pääsee ominaisuutta hyödyntämään joko low-, medium- tai high-asetuksella.

Pitkän listan muista korjauksista voi tarkastaa Battlefieldin virallisesta blogista. Ohesta löytää myös videon, joka esittelee luvattuja parannuksia.

Uusi päivitys on osin kehitetty DICEn toukokuussa lanseeraaman Community Test Enviroment -ohjelman avulla. Ohjelman myötä pc-pelaajat voivat päästä etukäteen kokeilemaan Battlefield 4:n tulevia päivityksiä ja tarjota näin palautetta niiden toiminnasta. Mukaan ohjelmaan voi hakea Battlelogin kautta aina, kun uusia testipaikkoja vain aukeaa.

Lisää luettavaa