Battlefield 4:n kesäpäivitys saapui ilmaisen yökartan kera

Uusi Battlefield 4 -päivitys on saapunut. Samalla DICE on alkanut tuoda peliin sen ilmaista Zavod: Graveyard Shift -karttaa.

1.9.2015 19:27

Räiskintäpelikehittäjä DICE on julkaissut uuden päivityksen Battlefield 4:ään.

Niin pelin PlayStation-, Xbox- kuin pc-versioihinkin saatavilla pitäisi olla parhaillaan kesäpäivitykseksi kutsuttu kokonaisuus, joka pyrkii erityisesti jälleen sekä korjaamaan että hiomaan Battlefield 4:n eri osa-alueita. Pc:llä ja Xboxeilla julkaisunsa on samalla saanut nyt myös pelin ilmainen Night Operations -lisäsisältöpaketti, joka laajentaa peliä yöllisellä Zavod: Graveyard Shift -kartalla.

Pitkän listan kaikista Battlefield 4:n kesäpäivityksen lisistä voi lukea läpi Battlefieldin foorumeilta. Mitä tulee PlayStationeiden Night Operations -sisältöön, on sen tarkoitus saada julkaisunsa Euroopassa 8. syyskuuta.

Xbox Onella EA Access -tunnukset omaavia voi myös kiinnostaa, että Battlefield 4:n Naval Strike -karttapaketti on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi palvelun kautta. Tarjous loppuu 3. syyskuuta. Jos laajennuksen hankkii ennen kyseistä päivää, saa sen pitää ikuisesti.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa