Battlefield 4:n hajoamista vältellään nyt fanien avulla

DICE on lanseerannut uuden Community Test Environment -ohjelman Battlefield 4:ää varten pitääkseen pelinsä kasassa.

11.5.2014 13:21

Toistuvista teknisistä ongelmista kärsinyt Battlefield 4 pyritään jatkossa pitämään ehjänä aiempaa suuremmalla faniavustuksella. Pelin kehittänyt DICE on lyönyt nyt käyntiin Community Test Environment -nimisen ohjelman, jossa innokkaille pelaajille tarjotaan etukäteispääsy Battlefield 4:n tuleviin korjauksiin ja ominaisuuksiin.

Ensimmäisenä pelaajat ovat saaneet testiinsä yleisesti pelin nettikoodin. Sitä tutkiskelemalla DICE pyrkii pitämään sekä pelaajien ja pelimaailman välisen että myös pelaajien keskinäisen vuorovaikutuksen parhaassa mahdollisessa kuosissa.

Mukaan Community Test Environmentiin DICE tällä hetkellä ottaa vain pc-pelaajia ja toistaiseksi myös varsin valikoivasti. Testaajilta vaaditaan ainakin alustavasti, että he ovat Battlefield Premium -jäseniä, eikä paikkoja ole tarjolla aina kuin vain hyvin rajattu määrä.

Hakeminen ohjelmaan tapahtuu aina avoimien paikkojen ilmaantuessa Battlefieldin oman Battlelog-sivuston kautta. Tarkemmat ohjeet prosessiin löytää Battlefieldin virallisesta blogista.

Lisää luettavaa