Battlefield 4 -pelaajille jaetaan kiitosta helmikuussa

DICE on julistanut helmikuun Battlefield 4 Player Appreciation Monthiksi, jonka aikana pelaajille tarjotaan monenlaista ilmaisherkkua.

29.1.2014 06:45

Battlefield 4 -pelaajat pääsevät helmikuun aikana käsiksi ilmaiseen ekstrasisältöön, kehittäjä DICEn pomo Karl Magnus Troedsson on paljastanut.

Ruotsalaisstudio on julistanut ensi kuun Battlefield 4 Player Appreciation Monthiksi kiitoksena heidän osoittamastaan omistautuneisuudesta ja tuesta. Helmikuun aikana kaikki pelaajat saavat jokaisena arkipäivänä pronssisen Battlepackin ja viikonloppuisin hopeisen Battlepackin vain osallistumalla verkkopeliin. Battlepackit avaavat uutta pelisisältöä, kuten naamiovärejä ja kokemuspistebonuksia, ja helmikuussa vastikkeetta jaettavien pakettien kerääminen vaatisi DICEn mukaan normaalisti n. 30 tuntia peliaikaa.

Lisäksi kaikki pelaajat voivat halutessaan avata kaikki peruspelin kranaatit ja pistoolit käyttöönsä ilman erillistä veloitusta, jonka lisäksi maksullisen premium-jäsenyyden hankkineet pääsevät käsiksi kaikkiin DMR-kivääreihin ja haulikoihin. Lisäksi tarjolla on tuplakokemusviikonloppuja, maailmanlaajuisia yhteisötehtäviä sekä kehittäjähaastatteluja.

Studio lupailee myös korjaavansa helmikuun alussa useita verkkopelikokemukseen vaikuttavia ongelmia, jonka lisäksi peliin lisätään helmikuun aikana Battlefield 3:sta tuttu mahdollisuus muodostaa omia joukkueita Battlelog-alustalla.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa