Battlefield 4 julkaistaan ilman moditukea

Battlefield 4:ää ei modailla pc:llä ainakaan DICEn tukemana. Ehkä jossain tulevaisuuden Battlefieldissa tilanne on kuitenkin vielä toinen.

15.6.2013 08:45

Odotettu räiskintäpeli Battlefield 4 ei ole katsomassa järin suurella innolla modaajien suuntaan. Sarjasta vastaava DICE on kertonut PC Gamer -lehden haastattelussa, ettei peli ole saamassa tukea pelaajien omille modifikaatioille.

DICE-pomo Karl-Magnus Troedsson nostaa haastattelussa esiin, että syy tuen hylkäämiseen piilee turvallisuus- ja työkalusyissä. Miehen mukaan DICE haluaa loikata moditukikelkkaan vain, mikäli he pystyvät ryhtymään moiseen ”sataprosenttisesti”.

Päätös ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kehittäjiä kiinnostaisi nähdä pelaajien luomaa sisältöä peleissään. Troedsson onkin kertonut, että moditukea tullaan harkitsemaan vielä DICEn tulevien pelien kohdalla.

Lokakuun lopulla nykykonsoleille ja pc:lle suuntaava Battlefield 4 oli hyvin esillä kuluneen viikon E3-messuilla. EA näytti räiskinnästään sekä tuoretta yksinpelikuvaa että esitteli myös moninpeliäkin, josta voi kurkata materiaalia ohesta.

Battlefield 4 on kehitteillä myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa