EA DICE:n suurräiskintä Battlefield 2042:n ensimmäinen sisältökausi käynnistyy viimein kesäkuussa.

Battlefield 2042:n ensimmäisen kauden tarkkaa alkamispäivää ei vielä vahvistettu, mutta kauden kerrotaan käynnistyvän kesäkuun alkupuolella. Viime marraskuussa julkaistun pelin ensimmäisen kauden oli alun perin määrä alkaa jo alkuvuodesta. Kauden käynnistymistä jouduttiin kuitenkin lykkäämään DICE:n keskittyessä pelin mittavien ongelmien korjaamiseen.

Battlefield 2042:n ensimmäisen kauden tarkempaa sisältöä ei ole paljastettu. Aikaisemmin DICE kertoi tuovan mukanaan esimerkiksi uuden hahmon, Battle Passin sekä uutta sisältöä Portal-pelitilaan. Pelin on myös kerrottu saavan ensimmäisen vuotensa aikana kaikkiaan neljä kautta, mutta suunnitelmat ovat todennäköisesti muuttuneet korjaustöiden venyttämien aikataulujen vuoksi. DICE:n mukaan tarkempia tietoja ensimmäisestä kaudesta luvataan lähempänä sen alkua. 

Ensimmäisen kautensa ohella Battlefield 2042 on saamassa myös uuden päivityksen. Tänään ilmestyvän 4.1-version kerrotaan sisältävän pääasiassa pelin tasapainoon vaikuttavia muutoksia, mutta luvassa on myös joukko bugikorjauksia.

Lähde: DICE

Lisää luettavaa