DICE:n uutuusräiskintä Battlefield 2042 on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna.

Battlefield 2042:n ensimmäinen ilmaisviikonloppu on käynnissä paraikaa Steamissa. Ainoastaan Steamissa saatavilla oleva ilmaisjakso tarjoaa pelaajille tilaisuuden kokeilla Battlefield 2042:ta mielin määrin maanantaihin saakka. Ilmaiskokeilu sisältää pääsyn kaikkiin pelimuotoihin ja muuhun sisältöön. Mikäli pelaaminen kiinnostaa vielä viikonlopun jälkeenkin, on peli lisäksi tarjolla alennettuun hintaan niin konsoleilla kuin pc:lläkin useimmalla kauppapaikoilla.

Varsin negatiivisen vastaanoton saanut Battlefield 2042 on saanut julkaisunsa jälkeen useampia päivityksiä, jotka ovat tuoneet peliin sekä uutta sisältöä että ison joukon korjauksia. Korjaustyöt eivät ainakaan vielä ole saaneet Battlefield 2042 -pelaajia täysin vakuuttuneiksi, sillä pelin Steam-käyttäjäarviot ovat edelleenkin pääosin kielteisiä.

EA paljasti äskettäin myös suunnitelmiaan Battlefield-pelisarjan tulevaisuuden varalle. Pelisarjan vetovastuuseen nimitettiin Respawn Entertainmentin johtajana toiminut entinen Call of Duty -pomo Vince Zampella, joka kertoi yhtiön kaavailevan kokonaista universumia Battlefieldin ympärille.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa