Battlefield 1:n päivitys jatkuu kuukausittaisella tahdilla, seuraavasta laajennuksesta julki konseptitaidetta

Battlefield 1:n on tarkoitus päivittyä tulevaisuudessa kuukausittaista tahtia, minkä pitäisi luonnollisesti jouduttaa peliin kehittymistä.

9.4.2017 13:15

DICE ja Electronic Arts ovat muuttamassa tapaansa päivittää Battlefield 1:tä. Nyt keväästä alkaen yhtiöiden tarkoituksena on ryhtyä tarjoamaan päivityksiä peliinsä kuukausittaista tahtia, kun aiemmin päivitysten julkaiseminen on tapahtunut ensisijaisesti kausittaisessa tahdissa.

Pyrkimyksenä DICElla olisi uuden tahdin voimin tarjota pelaajille asioita tietysti aiempaa nopeammin, mutta samalla myös suuremmissa määrin. Tulevaisuudessa Battlefield 1:n tasapainon pitäisi esimerkiksi tasoittua edelleen, minkä suhteen kehittäjät jatkavat pelaajapalautteen haalimista esimerkiksi testipalvelimien avulla.

Uusia ominaisuuksia on niitäkin edelleen tekeillä. Kevään aikana peli saa esimerkiksi virallisen Platoon-tuen. Sen voimin pelaajat voivat luoda omia suurempia sotilasjoukkueitaan, joilla sotia vaikkapa tehokkaammin kavereiden kanssa.

Battlefield 1:n toinen maksullinen laajennus lähestyy myös hiljalleen ja siitä voikin katsoa uutiskuvan alta löytyvästä galleriasta joukon tuoreita taidekuvia. In the Name of the Tsariksi kutsuttu uusi laajennus tuo pelin verkko-otteluihin mukaan Venäjän armeijan, kuten myös uusia jäisiä karttoja, ajoneuvoja ja aseita. Tarkkaa julkaisuajankohtaa sillä ei vielä ole.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa