Battlefield 1 -yökartta Nivelle Nights muuttuu ilmaiseksi lisuriksi

Toistaiseksi vain Battlefield 1:n laajennuksesta maksaneille saatavilla ollut yökartta Nivelle Nights muuttuu ilmaiseksi kaikille pelin omistajille.

5.11.2017 04:56

Battlefield 1:een julkaistu ensimmäinen yökartta Nivelle Nights on tekemässä tuloaan kaikkien pelin omistajien saataville.

Kesällä julkaistu kartta on toistaiseksi ollut saatavilla vain pelin They Shall Not Pass -lisärin omistajille. Muutos tähän on tarkoitus tulla vielä näin marraskuun alussa, vaikkakaan tarkkaa ajankohtaa DICE ei ole ollut halukas sanomaan.

Nivelle Nightsin jälkeen Battlefield 1 on saanut sittemmin myös toisen yökartan nimeltään Prise de Tahure. Toistaiseksi DICE ei ole kertonut suunnitelmia sen tuomisesta kaikkien saataville.

Näin marraskuun aikana Battlefield 1:n Premium-kausikortin omistajat voivat valmistautua myös uuteen Operation Campaigns -pelityyliin. Siinä yhteen niputetaan kerralla useampia Operations-yhteenottoja uusien palkintojen kera. Ensimmäisenä tuloaan tekee Eastern Storm -kampanja, jossa yhteen on tuotu operaatiot Brusilov Offensive ja Red Tide.

Varsinainen Battlefield 1:n seuraava maksullinen lisäosa Turning Tides odottaa edelleen julkaisuaan joulukuussa. Luvassa siinä on uusia ajoneuvoja, tuore eliittiluokka, lisää varusteita ja tietysti uusia karttoja. Joulukuussa tarjolle saadaan ensin kaksi karttaa ja tammikuussa luvassa on vielä myös toinen parillinen karttoja.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa