Battle royale saapuu Battlefield V:een maaliskuussa – tältä näyttävät muut lähitulevaisuuden suunnitelmat

Battlefield V:tä koskevista sisältöpäivityssuunnitelmista tiedetään hieman enemmän.

24.10.2018 19:31

DICE ja Electronic Arts ovat raottaneet suunnitelmiaan Battlefield V:n sisältöpäivityksien suhteen. Uutta sisältöä peliin saadaan kausittaisten ”lukujen” muodossa, joihin mahtuu mukaan niin uusia ilmaisia karttoja, tiloja kuin muita ominaisuuksia.

Marraskuun 20. päivä tapahtuvan Battlefield V:n julkaisun jälkeen ensimmäisenä lukuna käyntiin laitetaan Overture, joka tuo uutta sisältöä peliin joulu-tammikuun aikana. Uuteen sisältöön lukeutuu niin saksalaissotilaisiin keskittyvä yksinpelitarina The Last Tiger, Belgiaan sijoittuva tuore Panzerstorm-kartta, uusia ajoneuvojen kustomointivaihtoehtoja ja harjoittelun salliva Practive Range -tila. Viikottaisia tapahtumia ja erikoispalkintoja luvataan myös.

Tammi-maaliskuun välillä tuloaan tekee Lightning Strikes. Se lisää peliin nelistään yhteistyönä pelattavan Combined Arms -tilan sekä uudet Squad Conquest- ja Rush-moninpelitilat. Pientapahtumat ja -palkinnot kuuluvat yhtälailla osaksi pakettia.

Varsinainen battle royale -toiminta saapuu Battlefield V:een vasta maaliskuun tienoilla Trial by Fire -luvulla. Firestorm-nimisen battle royale -tilan ohella se lisää peliin uuden kartan ja uutta Combined Arms -tehtävää niin kuin myös muita pieniä tapahtumia ja palkintoja.

Pelin laajentumisen ei pitäisi loppua vielä myöskään tähän. Vastaavia lisäyksiä on luvassa myöhemminkin, joskin lisätietoja on luvassa myöhempänä ajankohtana.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa