Batmanin pelitaival ei pääty vielä, julkaisija vihjaa

Vaikka Rocksteadyn Arkham-sarja on jo saatettu päätökseensä, Batman palaa vielä ruuduille.

29.9.2015 09:56

Vaikka Rocksteadyn menestyksekäs Arkham-sarja on jo saatettu päätökseensä, Batmanin ura pelihahmona jatkuu.

PlayStationille antamassaan tuoreessa haastattelussa Arkhamista ja DC:n sarjakuvista Warner Bros Interactive Entertainmentilla vastaava tuotekehittelypäällikkö Ames Kirshen pohtii Batmanin potentiaalia. Miehen mukaan mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta Lepakkomies on edelleen vahvasti läsnä Warner Brosilla myös virtuaalisessa hahmossaan.

– Batman on yksi Warner Brosin kulmakivistä. Arkham-sarja valjasti vihdoin hahmon täyden potentiaalin. Meillä ei ole tällä hetkellä mitään kerrottavaa, mutta kun kyse on Batmanin kaltaisesta dynaamisesta ja rakastettavasta hahmosta, mahdollisuuksia on loputtomiin, Kirshen kertoo.

Tällä hetkellä julkaisija pallottelee Kirshenin mukaan myös muilla DC Comicsin lisensseillä, mutta yhtiön valtavan hahmokaartin tarjoama valinnanvaikeus vaivaa. 

– DC-lisenssejä peleihin valitessamme keskitymme niihin, jotka edustavat parhaiten sitä, mitä fanimme tahtovat nähdä ja pelata. Joskus on hankalaa päättää, mihin keskittyä, mies pohtii.

Batmanin seikkailut jatkuvat pelimaailmoissa toistaiseksi vielä Arkham Knightin puitteissa: pelin seuraava tarinasisältöpaketti, Catwoman’s Revenge, ilmestyy lokakuun aikana.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa