Batmanin pc-sairaus ei hellitä – Warner Bros. laajentaa rahanpalautusmahdollisuuksia

Batmanin kärsiessä pc:llä edelleen hajanaisista ongelmista on Warner Bros. laajentanut mahdollisuuksia, joilla pelistä voi pyytää Steamissa rahansa takaisin.

1.11.2015 05:45

Batman: Arkham Knight palasi hiljattain myyntiin pc:lle pitkän sairasloman jälkeen, mutta edelleenkin pelissä vaikuttaisi piisaavan teknisiä ongelmia. Julkaisija Warner Bros. onkin nyt luvannut, että pc-pelaajat voivat aina vuoden loppuun asti pyytää rahojaan pelistä takaisin Steamissa, olivat he pelanneet sitä sitten miten pitkään tahansa.

– Olemme erittäin pahoillamme, että edelleen monet asiakkaistamme ovat tyytymättömiä Batman: Arkham Knightin pc-versioon. Olemme työskennelleet kovasti, että saisimme pelin ansaitsemallenne tasolle, mutta ymmärrämme, että monet teistä kärsivät silti ongelmista, Warnerin edustaja kirjoittaa.

Mahdollisuus saada pelistä rahansa takaisin näyttää koskevan nimenomaan vain Arkham Knightin suoraan Steamista ostettuja versioita. Pelilatauskauppaa ylläpitävä Valve on erikseen huomauttanut, etteivät he voi tehdä mitään, jos pelin on ladannut Steamista esimerkiksi näytönohjaimen tai Arkham Knightin fyysisen version mukana tulleella latauskoodilla.

Myös Arkham Knightin kausikortista on mahdollista saada rahat takaisin yhdessä pääpelin kanssa. Kausikortista ei voi kuitenkaan pyytää palautuksia erikseen.

Laajennetusta rahanpalautuskampanjasta huolimatta Warner ei ole kuitenkaan lopettamassa vielä Arkham Knightin korjaamista. Julkaisija lupaa, että työskentely pelin ongelmien paikkaamiseksi jatkuvat edelleen.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa