Batmanien ja kumppaneiden areenataistot aukeavat sepposen selälleen

Warner Brosin oma supersankareilla ja -rikollisilla täytetty MOBA-peli Infinite Crisis aukeaa kaikkien testattavaksi ensi kuun paikkeilla.

27.2.2014 18:36

Dota 2:n ja League of Legendsin menestyksen siivellä ratsastamaan pyrkivä Infinity Crisis saadaan avoimeen beetaan ensi kuussa. DC-sarjakuvien sankareilla ja pahiksilla varustettu pc:n verkkopohjainen areenamätkintä avautuu maaliskuun 14. päivä.

Peli on ollut suljetussa testauksessa jo lähemmäs vuoden ajan. Avointa testaustaan varten Infinite Crisis on kehittynyt nyt 27 hahmon, kolmen pelitilan ja kolmen kartan peliksi, joka ajan kanssa myös laajenee toki edelleen vielä jatkuvalla syötöllä. Pyrkimyksenä kehittäjä Turbinella muun muassa on, että uusi pelattava hahmo tuodaan peliin kerran kolmessa viikossa.

Eräs Infinite Crisisin erottelevia tekijöitä muihin areenatoimintapeleihin nähden on ollut sen kenttärakenne. Koluttavaksi annettavat kentät koostuvat monista tuhoutuvista osista, joihin sekä pelaajat että kenttään iskevät katastrofitapahtumat voivat jättää jälkensä. Idean ei pitäisi mutkistaa toimintaa kuitenkaan liiaksi, sillä genren muihin peleihin nähden kyseessä pitäisi olla hieman normaalia helpommin lähestyttävämpi tuote.

Infinite Crisisiin voi päästä käsiksi sen kotisivujen kautta.

Lähde: Turbine, Joystiq

Lisää luettavaa