Batman-peli steampunk-maailmalla oli vähällä tapahtua

Batman oli vähällä loikata steampunk-seikkailuun F.E.A.R 3 -kehittäjien toimesta. Peli joutui kuitenkin hylätyksi, ja nyt jäljellä on vain muutama konseptikuva.

28.2.2012 08:43

Enemmän tai vähemmän mainetta niittäneet Batman-pelit kuten Arkham Asylum sekä Arkham City olivat vähällä saada rinnalleen Lepakkomiehen tähdittämän steampunk-seikkailun.

F.E.A.R 3:sta vastanneen Day 1 Studiosin pelin oli konseptitaiteesta päätellen määrä perustua vuonna 1989 julkaistuun Gotham by Gaslight -sarjakuvaan. Tavanomaisen Batmanin sijasta sarjakuva kertoi 1800-luvun lopulla eläneestä Bruce Waynesta, joka jahtasi muun muassa Viiltäjä-Jackia.

Peli kuitenkin hylättiin toistaiseksi tuntemattomasta syystä, eikä tietoa varsinaisesta peli-ideasta tai edes lajityypistä juuri olekaan. Nettiin valuneen mahdollisia kontrolleja esittelevän kuvan perusteella Batmanilla olisi kuitenkin ollut apunaan niin kranaatteja kuin myös mahdollisuus hidastaa aikaa. Kontrolleihin on myös merkitty sekä ampuma- että latausnappi.

Alkujaan pelin konseptitaidetta netissä jakanut taileilija Julie Farrell on nyt poistanut kuvat sivuiltaan, mutta osan niistä pääsee näkemään vielä tästä linkistä.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa