Ensin Bastion, nyt Transistor – pieni suuri pelinkehittäjä sai uuden miljoonahitin

Bastion-kehittäjä Supergiant Gamesin toinen peli Transistor on nyt sekin myynyt yli miljoona kappaletta hieman vajana kahden vuoden iässä.

29.12.2015 20:06

Kalifornialainen indiestudio Supergiant Games on jatkanut tasalaatuista menestystään tyylikkäillä latauspeleillään. Osana sen hiljattaista vuodenpäätöstervehdystä Supergiantin työväki on nyt paljastanut, että sen viimeisin peli Transistor on yltänyt yli miljoonan kappaleen myynteihin.

Viimeksi kun Transistorin menestyksestä kuultiin viime tammikuussa, oli peli yltänyt 600 000 kappaleen myynteihin. Itse peli julkaistiin alkujaan vuoden 2014 toukokuussa PlayStation 4:lle ja Windowsille sekä myöhemmin samana vuonna myös vielä Mac- ja Linux-koneille. Aiemmin tänä vuonna se teki loikkauksen vielä myös iOS:lle.

Transistor on kuusivuotiaan ja noin kymmenestä hengestä nykyisin koostuvan Supergiant Gamesin järjestyksessään toinen kaupallinen peli. Alkujaan studio niitti mainetta vuonna 2011 debytoineella Bastionilla, jota tähän mennessä on ehditty kauppaamaan reilut kolme miljoonaa kappaletta. Peli on tähän mennessä ollut saatavilla niin Xbox 360:lle, pc:lle, PlayStation 4:lle, Vitalle kuin iOS:llekin.

Lähde: Supergiant Games

Lisää luettavaa