Barbaari Conan palaa kylvämään tuhoa videopelimuodossa

Norjalaiskehittäjä Funcom on solminut uuden sopimuksen liittyen Conan the Barbarianin käyttöön videopeleissä.

18.12.2015 16:15

Legendaarinen fantasiabarbaari Conan on tekemässä paluuta videopelien maailmaan.

Norjalaispelitalo Funcom on tänään perjantaina ilmoittanut solmineensa hiljattain uuden sopimuksen Conan-oikeuksia hallinnoivan Conan Properties -yhtiön kanssa, mikä tekee siitä nyt ”ensisijaisen kumppanin” kaikkiin Conan-aiheisiin pc- ja konsolipeleihin liittyen. Funcom ei olekaan turhia aikailemassa diilin tarjoamien mahdollisuuksien kanssa, sillä jo tammikuussa yhtiö on aikeissa tuoda julki uuden Conan-aiheisen pelin.

– Olemme erittäin innoissamme voidessamme vahvistaa suhdettamme Conan Propertiesin kanssa. Conan – barbaari on epäilemättä yksi maailman mahtavimmista ja tunnistettavimmista fantasiasankareista ja näin pelinkehittäjinä työskentely sellaisen sankarin kanssa on kuin toteen käynyt unelma, Funcomin toimitusjohtaja Rui Casai kertoo.

Funcomilta löytyy jo entuudestaan kokemusta Conan-pelien kehittämisestä. Vuonna 2008 yhtiö toi maailmaan massiiviroolipeli Age of Conan: Hybornian Adventuresin, joka elää edelleenkin ilmaispelimuodossa nimeä Age of Conan: Unchained käyttäen.

Muita Funcomin tunnettuja pelejä ovat myös esimerkiksi The Secret World ja The Longest Journey. Uuden Conan-pelin ohella yhtiön aikeena on ensi vuonna julkistaa myös ainakin kaksi muutakin uutuuspeliä.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa