Baldur’s Gate -ehostajat paljastivat piirrettynostalgialla valellun MythForcen – Knights of the Old Republic -uusija julkaisee

Varhaisversio ulos jo ensi viikolla.

15.4.2022 14:17

Uusi peli tekee tuloaan kanadalaisstudio Beamdogilta. Jo niinkin nopeasti kuin ensi viikolla 20. huhtikuuta Epic Games Storeen tupsahtaa saataville varhaisjulkaisuversiona MythForce, jossa trendikäs roguelite-pelityyli kohtaa 80-luvun piirretyiltä mallia ottaneen yleisilmeen.

Yksin- ja yhteistyöpeluuseen taipuva MythForce usuttaa tutkimaan uudelleenpelattavaksi suunniteltuja fantasiasatunnaisluolastoja, joita täyttävät niin monet vaarat kuin hahmonkehityksessä avittavat aarteet. Pelaaminen tapahtuu ensimmäisen persoonan kuvakulmasta ja kukin hahmotyyppi on varustettu omilla erikoistaidoillaan.

Alkuun MythForcen vielä kehitteillä oleva versio tarjoaa pelattavaksi pelin ensimmäisen episodin. Tarkoituksena Beamdogilla olisi työstää luomustaan vielä ainakin seuraavan vuoden esitellen vielä niin uusia aseita, vihollisia kuin toki pelaajapalautteen mukaan tehtyjä viilauksia.

Tähän asti Beamdog on tunnettu parhaiten Baldur’s Gaten kaltaisia roolipeliklassikoita uusineista Enhanced Edition -uudelleenjulkaisuistaan. MythForcen julkaisijana toimii vuorostaan Aspyr Media, jonka omistukseen Beamdog on samalla siirtymässä. Aspyr työstää parhaillaan myös uusioversiota Star Wars: Knights of the Old Republicista osana Saber Interactivea ja näin siis myös sen emoyhtiö Embracer Groupia.

Lähde: MythForce (kotisivu), Aspyr (LinkedIn)

Lisää luettavaa